ETEN EN DRINKEN

De Eifeler keuken is gerenommeerd vanwege de culinaire en regionale specialiteiten. Bij de meeste restaurants kunt u de hele dag door warm eten.
Een weetje: de term "deftiges Essen" betekent een aanzienlijke hoeveelheid voedsel en dat is iets heel anders dan dat wij in Nederland onder het woordje "deftig" verstaan!

Ook de heerlijke Moezel-wijnen en de wijnen afkomstig uit het Ahrdal zijn bekend, alsmede uiteraard het Duitse bier en mineraalwater.
 
In de nabije omgeving van onze vakantiehuisjes bevinden zich  een paar gezellige restaurantjes zoals bijv. Hotel Restaurant Pappelhof in Weidenbach op 5 minuten rijden van onze huisjes. Het restaurant heeft veel gerechten op de kaart staan en u kunt hier iedere zondagmiddag genieten van een zeer uitgebreid 
buffet. 
Let even op, wanneer je geen grote eter bent bestel dan een zogenaamde seniorenteller want de porties zijn hier enorm.

Hotel restaurant Neroburg in het dorpje Neroth, een aanrader! Men serveert hier voortreffelijke gerechten en bovendien is het zeer betaalbaar.

Gasthaus Weiler in Bettenfeld (10 min). 
Buiten de vlees en visgerechten worden er hier  heerlijke steenovenpizza's geserveerd. 

Hotel Restaurant zur Post in Deudesfeld ( 6 min). Dit restaurant heeft een aantal Eifel-specialiteiten op de kaart staan, waaronder bv. "Doppekoochen" , een gerecht van aardappel, spek en uien.

Restaurant de Heidsmühle in Manderscheid. Hier eet u de forel vers gevangen uit de naastliggende kweekvijver.

Deze restaurantjes bieden de zogenaamde'gutbürgerliche Küche', een smakelijke, vaak royale maaltijd die bovendien zeer betaalbaar is.

In Daun (15 min) bevindt zich een gevarieerd en groot aanbod aan  restaurants en pizzeria's en sinds kort heeft zich er ook een Grieks restaurant gevestigd.

Een lekkere kop koffie en heerlijk gebak vindt u bij conditorei Schuler in Daun. Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Ans Schovers | Antwoord 28.08.2016 18:55

Gutes Essen!
http://www.landart-hotel-vulkaneifel.de/de/index.html

Ans aus den Niederlanden.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.01 | 19:18

Weer heb met veel plezier alle foto's bekeken van de heerlijke vakantie huizen en de prachtige omgeving. Kon ik nog maar even ...

...
03.10 | 21:40

Heimwee

...
03.10 | 21:38

Beeldig

...
14.09 | 14:53

Beste
Is huis tobias of uilenkiek nog vrij van 16sept2020 tot 22sept2020?

...
Je vindt deze pagina leuk