ETEN EN DRINKEN

De Eifeler keuken is gerenommeerd vanwege de culinaire en regionale specialiteiten. Bij de meeste restaurants kunt u de hele dag door warm eten.
Een weetje: de term "deftiges Essen" betekent een aanzienlijke hoeveelheid voedsel en dat is iets heel anders dan dat wij in Nederland onder het woordje "deftig" verstaan!

Ook de heerlijke Moezel-wijnen en de wijnen afkomstig uit het Ahrdal zijn bekend, alsmede uiteraard het Duitse bier en mineraalwater.
 
In de nabije omgeving van onze vakantiehuisjes bevinden zich  een paar gezellige restaurantjes zoals bijv. Hotel Restaurant Pappelhof in Weidenbach op 5 minuten rijden van onze huisjes. Het restaurant heeft veel gerechten op de kaart staan en u kunt hier iedere zondagmiddag genieten van een zeer uitgebreid 
buffet. 
Let even op, wanneer je geen grote eter bent bestel dan een zogenaamde seniorenteller want de porties zijn hier enorm.

Hotel restaurant Neroburg in het dorpje Neroth, een aanrader! Men serveert hier voortreffelijke gerechten en bovendien is het zeer betaalbaar.

Gasthaus Weiler in Bettenfeld (10 min). 
Buiten de vlees en visgerechten worden er hier  heerlijke steenovenpizza's geserveerd. 

Hotel Restaurant zur Post in Deudesfeld ( 6 min). Dit restaurant heeft een aantal Eifel-specialiteiten op de kaart staan, waaronder bv. "Doppekoochen" , een gerecht van aardappel, spek en uien.

Restaurant de Heidsmühle in Manderscheid. Hier eet u de forel vers gevangen uit de naastliggende kweekvijver.

Deze restaurantjes bieden de zogenaamde'gutbürgerliche Küche', een smakelijke, vaak royale maaltijd die bovendien zeer betaalbaar is.

In Daun (15 min) bevindt zich een gevarieerd en groot aanbod aan  restaurants en pizzeria's en sinds kort heeft zich er ook een Grieks restaurant gevestigd.

Een lekkere kop koffie en heerlijk gebak vindt u bij conditorei Schuler in Daun. Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Ans Schovers | Antwoord 28.08.2016 18.55

Gutes Essen!
http://www.landart-hotel-vulkaneifel.de/de/index.html

Ans aus den Niederlanden.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

09.08 | 11:03

Dank je voor je tip. Ik heb geen idee hierover en wat ik er aan heb. Zal eens iemand vragen die dit voor mij kan oplossen.
Gr. Wally

...
09.08 | 10:34

Nee, ik heb in de html source van je pagina gekeken en zag de trackers staan. Beetje overbodig en eigenlijk illegaal vanwege cookie beleid.

...
07.08 | 10:24

Hallo Hans,
Ik denk dat het aan door je antivirus programma komt. Als ik het probeer krijg ik deze melding niet. Het probleem is dat ik een paar links heb.

...
07.08 | 09:40

Leuke locatie! Maar waarom wordt je bj bezoek aan deze pagina zowel bij Google als Facebook (pixel!) aangemeld voor ongewenste reclame?

...
Je vindt deze pagina leuk